Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Nordmann omkom i fall fra høyblokk i Jomtien



En 88 år gammel nordmann døde etter et fatalt fall fra 16. etasje i et høyhus i Jomtien-området i går, torsdag.

Redningsarbeidere fant den omkomne på taket av en tre etasjer høy bar som lå i tilknytning til bygningen.

Redningsmannskapene hadde store problemer med å få hentet den omkomne. Til slutt brukte de en kran fra Pattaya City til å løfte betjenter opp på taket for å få den omkomne trygt ned.

Nordmannens thailandske kone fortalte at han hadde lidd av en nyresykdom, og at han ikke hadde vist noen tidligere tegn på selvmordstanker eller konflikt. Hun bemerket at han hadde vært uvanlig stille den dagen hendelsen skjedde. Mens hun laget mat, skal han ha benyttet anledningen til å hoppe ut fra 16. etasje i leiligheten, og tragisk nok landet han på taket av den nærliggende baren. Sjokkerte vitner kontaktet umiddelbart myndighetene.

Pattaya politiet bekrefter at det ikke var noen tegn til kamp eller fysisk vold, verken på offerets rom eller på stedet der han falt. Den foreløpige etterforskningen tyder på at 88 åringens forverrede helsetilstand kan ha bidratt til det alvorlige stresset som førte til hans tragiske beslutning. Kroppen er sendt til Rettsmedisinsk institutt for en grundig obduksjon for å fastslå den nøyaktige dødsårsaken.

Kilde: Pattaya Mail

RSS