Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Brann og gasseksplosjon i Sisaket



En forretningsbygning i Sisaket-provinsen ble tidlig i morges oppslukt av flammer etter to eksplosjonslyder som mistenkes å stamme fra gassflasker. Brannen spredte seg raskt og skapte kaos mens brannmannskaper rykket ut for å slukke brannen, som startet kl. 04.10 i nærheten av Luang Sumangkalaram-tempelet.

Sisaket City Police Station kom umiddelbart til stedet sammen med katastrofeforebyggende og -reduserende personell fra Sisaket kommune og to brannbiler.

Brannen, som fikk næring av det varme og tørre været, fortærte raskt lagerområdet bak forretningsbygningen. Under slukningsarbeidet ble det av og til hørt to eksplosive lyder, sannsynligvis fra gassflasker og elektriske kortslutninger, noe som fikk brannmannskapene til å intensivere innsatsen. Til tross for flammenes intensitet fikk brannmannskapene kontroll over brannen i løpet av ca. 35 minutter.

Hendelsen skjedde i et veikryss i nærheten av Luang Sumangkalaram-tempelet i hjertet av byen. En 33 år gammel lokal innbygger var vitne til hendelsen. Han rapporterte at han kjente lukten av noe som lignet brennende røkelse før han så flammene bak rekken av bygninger. Han hørte også flere eksplosjoner mens brannen raste, og varslet raskt sikkerhetspersonell i nærheten og kontaktet nødetatene for å melde fra om brannen, melder KhaoSod.

Én bygning ble totalskadd i brannen, mens tilstøtende næringsbygg og fire parkerte biler med nød og neppe unnslapp infernoet. Politiet etterforsker brannen for å finne den nøyaktige årsaken med tanke på videre rettslige skritt. De legger til at brannvesenets raske respons spilte en avgjørende rolle i å redde ca. 12 tilstøtende enheter og de fire bilene fra å bli fortært av brannen.

Kilde: Buriram Times
RSS