Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

To utenlandske yogalærere arrestert på Koh Phangan



To utenlandske statsborgere som avholdt kurs på en velkjent yogaskole på Koh Phangan for 9.000 baht per person, er arrestert for å jobbe uten arbeidstillatelse.

Turistpolitiet sammen med immigrasjonsmyndigheter og lokalt politi oppsøkte et hus på turistøya fredag, etter å ha fått klage på et "Shaolin experience"-kurs som promoteres på Facebook-siden Samma Karuna.

Da de ankom, fant de noen utlendinger som holdt på med kinesiske øvelser i huset, og en mann som senere ble identifisert som Somphet, som var tysk statsborger, underviste dem.

En 37 år gammel mann ble arrestert sammen med en kanadisk kvinne (34), opplyste politiet lørdag.

I avhør innrømmet mannen at han var instruktør for Shaolin Experience-kurset,. Det er ett av flere kurs som tilbys av Samma Karuna, som presenterer seg selv som "en oppvåknings- og helbredelsesskole" som hovedsakelig har utenlandsk klientell.

Mannen innrømmet overfor politiet at han fikk 60 % av kursavgiften, eller 5.400 baht per person, fra Samma Karuna, mens selskapet mottok resten.

Både han og den kanadiske kvinnen er pågrepet for videre rettslige skritt.

Øverst: To utlendinger er arrestert for å arbeide uten tillatelse, på politistasjonen på Koh Phangan. (Foto: Assawin Pakkawan)

Kilde: Bangkok Post
RSS