Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Gangbroen på Bali Hai-piren i Pattaya skal være skyggelagt før høysesongen



I går bekreftet Pattayas ordfører, Poramet Ngampichet, at installasjonen av det 310 meter lange taket på Bali Hai-pirens gangbro er i rute. – Arbeidet går som planlagt og vil være ferdig i tide til den kommende høysesongen, sier han

Som en del av Pattaya Citys bredere utviklings- og oppussingsplan fokuserer dette initiativet på nøkkelområder som Bali Hai Pier, et viktig knutepunkt som forbinder Pattaya med Koh Larn og fungerer som anløpssted for mange turistbåter. Piren er et travelt område som besøkes av turister og lokalbefolkningen hele året.

– Stålrammen for taket er allerede på plass, og takplatene forventes å bli installert snart. Dette prosjektet er en viktig del av Pattayas infrastrukturforbedringer, som har som mål å forbedre skyggen, sikkerheten og den generelle reiseopplevelsen, sier Poramet.

Lokalbefolkningen har vist sterk støtte og forventer betydelige fordeler for området.

Prosjektet har som mål å øke komforten for både innbyggere og turister ved å gi dem beskyttelse mot sol og regn på piren.

Øverst: Byggingen av taket på Bali Hai-piren i Pattaya går jevnt og trutt, og prosjektet skal være ferdig før høysesongen. Det nye taket vil gi viktig beskyttelse for både innbyggere og turister.

Kilde: Pattaya Mail

RSS