Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

15 antatte svindlere arrestert i Chon Buri



Femten kinesiske, antatt svindlere, har blitt arrestert i Chon Buri-provinsen for å ha svindlet landsmenn i falske investeringsplaner.

Arrestasjonene fant sted fredag kveld i et leid luksushus på en fire rai (1,58 dekar) stor eiendom i Pong i Bang Lamung-distriktet, der immigrasjonsmyndighetene pågrep 14 menn og én kvinne.

Myndighetene beslagla 18 datamaskiner og 90 mobiltelefoner under razziaen.

Aksjonen ble gjennomført etter at det ble rapportert at svindlerne brukte Work Puls-appen til å lokke til seg mer enn 1000 ofre, som skal ha påført ofrene et tap på 100 millioner baht.

De mistenkte ble først siktet for å ha arbeidet uten tillatelse, før de ble overført til Nong Prue politistasjon for videre rettslige skritt og utvisning.

Immigrasjonsmyndighetene kunngjorde at de ville inndra de mistenktes visum og svarteliste disse permanent fra opphold i Thailand.

Øverst: Immigrasjonspolitiet arresterte 15 kinesiske statsborgere for angivelig å ha lurt sine landsmenn inn i et bedragersk investeringsopplegg under en razzia i et leid hus i Bang Lamung-distriktet i Chon Buri fredag kveld. (Foto levert/Wassayos Ngamkham)

Kilde: Bangkok Post
RSS