Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Leter etter savnet brite i Bangkok



«Vi søker hjelp til å finne en 27 år gammel britisk mann som er savnet i Thailand. Han skulle egentlig ha gått om bord på et fly tilbake til Storbritannia sist fredag, men mistet kontakten med familie og venner.»

Familien og venner bruker sosiale medier for å få hjelp fra publikum.

Facebook-brukeren Sam Champ skrev på Facebook-siden Thailand Travel Advice TH:

"Hei folkens. Jeg trenger hjelp please‼️‼️ En av mine kjære venner har forsvunnet i Bangkok, han har ikke blitt hørt fra siden 26. juli. Han skulle gå om bord på et fly den dagen, men dukket ikke opp. Han fylte 27 år i går, og alle er veldig bekymret.

"Han er meldt savnet. Jeg har lagt ved et bilde av ham. Han heter Simon Robinson og er fra Lincolnshire. Hvis noen kan dele dette innlegget videre til noen i Bangkok eller Thailand, ville jeg vært veldig takknemlig."


Innlegget er mye delt på sosiale medier.

Robinson besøkte Thailand og endret flyreisen tilbake til Storbritannia fra august til 26. juli. Han gikk imidlertid ikke om bord på flyet og har ikke latt høre fra seg siden den dagen.

Hans pårørende har forgjeves forsøkt å få kontakt med ham. En sporing av signalet på mobiltelefonen hans viste at han befant seg i Bangkok 26. juli, men signalet forsvant eller ble slått av fem minutter før han nådde Suvarnabhumi flyplass i Samut Prakan.

Hans pårørende har kontaktet den britiske ambassaden i Bangkok om hans forsvinning. Siden ambassaden ikke responderte på deres henvendelse bruker de sosiale medier for å få hjelp.

Sarah Robinson Dale, den savnede mannens lillesøster, la også ut et innlegg på sin Facebook-konto for å søke hjelp fra nettbrukere.



Øverst og over: Britiske Simon Robinson (27) er savnet i Thailand. (Foto: Sam Champ Facebook-konto

Kilde: Bangkok Post
RSS