Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Geitefarm ved Pranburi-dammen lokker besøkende



Hvis du har små barn, er denne geitegården i nærheten av Hua Hin og Cha-am et must å besøke.

En geitefarm som ligger bak Pranburi-dammen, har blitt en populær ny attraksjon for besøkende som er ute etter en unik opplevelse.

Gården byr på en pittoresk utsikt som har tiltrukket seg mange thailandske besøkende som er ivrige etter å ta det perfekte bildet sammen med geitene.

Hver dag fører en lokal bonde geitene sine ned til vannkanten ved Pranburi-dammen, noe som skaper et naturskjønt bakteppe av klar himmel, grønt gress og fjellandskap som lokalbefolkningen har sammenlignet med en scene fra Sveits. Selv om det kanskje er å trekke det litt langt, har omgivelsene, kombinert med geitenes lekne natur, gjort gården til en hit på sosiale medier.

"Let's Go"-serien setter søkelyset på steder å besøke i Phetchaburi og Prachuap Khiri Khan

Det er gratis å komme inn på gården, men besøkende oppfordres til å støtte driften ved å kjøpe geitemat.

Bunter med blytregrener er tilgjengelige for 20 baht per stykk, og flasker med melk til fôring av geitene koster også 20 baht.

Gården ligger omtrent 30 minutter fra Hua Hin. Det er lett å komme dit ved å følge GPS-en, men pass på at du følger skiltene ved inngangen, da GPS-en kommer litt ut av kurs.

Ved inngangen finner du en grusvei som fører til gården, der det fantastiske landskapet umiddelbart fanger oppmerksomheten.

På gården kan du kjøpe geitefôr og gå til området ved vannet, der geitene ivrig samles for å bli matet.

Denne interaktive opplevelsen gjør det mulig å ta morsomme og engasjerende bilder når geitene konkurrerer om å få mat fra de besøkende. Det finnes også sauer på gården, som er like tilgjengelige og fotogene.

Gården er åpen hver dag fra kl. 11.00 til 18.00, og det er rikelig med parkeringsplasser. For mer informasjon kan besøkende kontakte gården direkte på 095-3968874.

Denne attraksjonen er en herlig og familievennlig aktivitet for alle som ønsker å utforske den vakre naturen og de unike opplevelsene i Prachuap Khiri Khan-provinsen. Vær imidlertid oppmerksom på at det ikke finnes toalettfasiliteter på gården.

Kilde: Hua Hin Today
RSS