BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Massasjesalongeier arrestert etter sexsalg av mindreårige



Chiang Mai-politiet aksjonerte tirsdag mot en massasjesalong etter å ha funnet ut at salongen angivelig hadde mindreårige under 18 år som tilbød seksuelle tjenester til kunder.

Ifølge politirapporten skal eieren av salongen (21) i all hemmelighet ha tilbudt seksuelle tjenester til kunder som benyttet seg av massasjetjenester til en samlet pris på 3.000 baht. Salongen hadde imidlertid mange mindreårige ansatte som angivelig var under 18 år.

Etterforskere avdekketat salongen hadde en oversikt hvor det framkom at det ble betalte bestikkelser til mange myndighetspersoner med til sammen 20.000 baht i måneden.

Politiet tok hånd om seks mindreårige ofre før de ble avhørt under oppsyn av thailandske tverrfaglige instanser, som vil gi de videre hjelp.

I første omgang tok politiet med seg eieren av salongen til Chiang Mai politistasjon for videre avhør, og konfiskerte datamaskiner og videoovervåkningskameraer som bevismateriale. Eieren står overfor rettslige skritt for anklager om ulovlig prostitusjon og drift av en helseinstitusjon uten gyldig lisens.

Politiet sier at de hadde overvåket salongen en stund.

Det forventes også videre etterforskning av de påståtte myndighetspersonene som skal ha tatt imot bestikkelser.

Kilde: The Pattaya News
RSS 
Stacks Image 815

Slik ser du norsk TV i Thailand