Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Ulovlig oppførte villaer stengt og leietakere kastet ut på Koh Samui



Myndighetene har stengt 21 ulovlig oppførte villaer på Koh Samui, noen av dem med utenlandske leietakere som er kastet ut.

Representanter for kommunen, militæret og ombudsmannen hengte tirsdag opp beskjeder om stenging av villaene, som ligger på Khao Ma Ngaen-fjellet i Bo Phut på turistøya.

De 21 villaene er blant 46 som ble bygget ulovlig av tre selskaper i Bo Phut. De hadde ingen byggetillatelse og byggherren har gjort inngrep i fjellsiden.

I tre av de 21 villaene var det utenlandske leietakere. En av dem, en franskmann med et rengjøringsfirma, sa at han hadde en ettårig leieavtale og betalte en månedlig leie på 20.000 baht. Leietakerne samarbeidet og var i ferd med å forlate de tre villaene.

De andre villaene sto tomme, men var annonsert som tilgjengelige for utleie.

Mynidhetene sa mandag at 46 villaer var ulovlig bygget, og har stengt disse fordi ingen hadde anket det opprinnelige varselet om stenging.

Øverst: Tjenestemenn henger opp et varsel om stenging ved en av de 21 ulovlig bygde villaene i fjellsiden ved Bo Phut på Koh Samui, Surat Thani,  tirsdag. (Foto: Internal Security Operations Command)

Kilde: Bangkok Post

RSS