Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Beslagla 5,7 kilo kokain på Don Mueang-flyplass



En 39 år gammel indisk mann er arrestert og siktet for smugling etter at 5,7 kilo kokain, til en anslått verdi av 17 millioner baht, ble funnet i bagasjen hans da han ankom Don Mueang-flyplassen i Bangkok fra Laos.

Arrestasjonen ble kunngjort av flyplassens tollkontor i går, mandag.

Den indiske mannen ankom med fly fra Luang Prabang søndag ettermiddag. Hans oppførsel på Don Mueang flyplass vekket mistanke.

Bagasjen hans ble røntgensjekket og deretter undersøkt nærmere. Tjenestemennene sa at de to ryggsekkene og to små reisevesker var uvanlig tunge. De åpnet bagasjen og fant fire pakker med kokain som til sammen veide 5.755 gram.

Den mistenkte inderen ble siktet for å ha brakt narkotika i kategori 2 ulovlig inn i landet og for å være i besittelse av narkotikaen. Han ble overlevert til narkotikabyråets avdeling 1 for rettslige skritt.

Ifølge politiet skal mannen ha forklart at han hadde tatt med seg kokainen fra Laos med den hensikt å levere den i India, ikke Thailand.

Øverst: Fire pakker med til sammen 5,7 kg kokain og posene de ble funnet i, alle beslaglagt fra en 39 år gammel indisk statsborger som ankom Don Mueang flyplass fra Laos på søndag. (Foto: Tollvesenet)

Kilde: Bangkok Post
RSS