Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Turistpolitiet trapper opp aktiviteten i Pattaya



Turistpolitiet i Pattaya sier at de samarbeider med ambassadene til fem land for å slå ned på turistsvindel og ti kriminelle grupper i Pattaya.

Sjefen for turistpolitiet, generalløytnant Saksira Phuek-am, holdt torsdag et møte for å etablere retningslinjer for å ivareta turistenes sikkerhet i Pattaya i Chon Buri-provinsen. Blant deltakerne var representanter fra ambassadene til Sør-Korea, Ukraina, Russland, India og Sveits.

Turistpolitiet sier at de vil slå hardt ned på turistsvindel, inkludert villedende eller dårlige reiseguider og urettferdig salg av varer og tjenester. De intensiverte operasjonene starte denne uken vil fortsette til over helgen.

Saksira tak turen til den populære Walking Street og snakket med betjenter på vakt, og ga de i oppdrag å være på utkikk for å arrestere medlemmer av 10 kriminelle grupper som er kjent for å operere i Pattaya.

Statsminister Srettha Thavisin skal etter planen besøke Chon Buri lørdag for å få et førstehåndsinntrykk av turistsituasjonen.

Søndag skal han besøke U-tapao flyplass i Rayong, der han vil diskutere spørsmål knyttet til utviklingen av flyplassens landområder med sikte på å legge til rette for investeringer i den østlige økonomiske korridoren.

Kilde: Bangkok Post
RSS