Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Islender skadd i slagsmål med Pattaya-sjåfør



En angivelig beruset islandsk mann har blitt skadet etter at han skal ha trakassert og havnet i slåsskamp med Bolt-sjåføren sin i Nord-Pattaya natt til søndag.

Pattaya-politiet og ambulansepersonell ble tilkalt til Soi Chalermphrakiat 19 i tambon Nong Prue i Bang Lamung-distriktet, hvor de fant en islandsk statsborger i 50- eller 60-årene.

Han hadde fått et hodesår og hadde blod i ansiktet. På stedet fant politiet også en frivillig thailandsk politimann (52) som også hadde pådratt seg et hodesår og en 42 år gammel sjåfør fra Bolt.

Bolt-sjåføren fortalte politiet at han plukket opp mannen og en thailandsk kvinne fra Soi Bua Khao og satte de av på Soi Chalermphrakiat 19, men at han senere fant ut at islendingen hadde tastet inn feil adresse og egentlig skulle til Soi Khao Noi. Han forklarte feilen til paret og kjørte de til Soi Khao Noi, og fortalte de at han selv også bodde i Soi Khao Noi.

Boltsjåføren beskyldte islenderen for å være svært beruset, og på et tidspunkt strakte han ut armen for å slå ham i hodet. Sjåføren stanset bilen og ba den thailandske kvinnen om å ta sin venn ut av bilen og finne en annen bil. Paret gikk ut av bilen og smalt igjen døreni. Den islandske passasjeren tok tak i kragen til sjåføren, slo ham i nakken og trakk i gullkjedet hans så kraftig at det knakk og et slagsmål oppstod.

En frivillig politimann grep inn for å stoppe slagsmålet, men ble angivelig slått bevisstløs av den islandske mannen.

Etter hendelsen ble de tre mennene tatt med til videre avhør på Muang Pattaya politistasjon.

Øverst: Ambulansepersonell gir førstehjelp til en beruset islandsk mann, kun identifisert som Paul, som fikk et hodesår etter at han sloss med Bolt-sjåføren sin i Nord-Pattaya lørdag kveld (Foto: Chaiyot Pupattanapong).

Kilde: Bangkok Post
RSS