Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Pattayas undertøystyv slår til igjen



En 25 år gammel kvinne havnet i sentrum av en uventet og merkelig hendelse da en mann stjal undertøyet hennes - tilsynelatende etter å ha snust på det.

Hendelsen fant sted i de tidlige morgentimene søndag ved kvinnens leiligheten i Soi Naklua 19. Hun har politianmeldt tyveriet og la med overvåkningsopptaket som bevis på undertøystyveriet, melder Pattaya Mail.

25 åringen beskriver den mistenkte som en mann mellom 20 og 30 år gammel, med lys hudfarge og kledd i grønne sportsklær. Hun la først merke til at han lusket rundt utenfor leiligheten, før han slo til.

Til hennes store forskrekkelse nærmet mannen seg søsterens rom, stjal noe av undertøyet (inkludert en BH), og henga seg til det som bare kan beskrives som et svært personlig møte - han snuste dypt og befølte undertøyet med stor entusiasme.

Hun ble skremt og var fast bestemt på å sette en stopper for sniffingen, og løp opp trappen og ropte til ham.

Undertøytyven, som tilsynelatende ikke skammet seg, kastet undertøyet fra seg og svarte med et glis: «Jeg ga det tilbake, min skjønne!» før han stakk av da andre kom til.

25 åringen er bekymret for sin egen og naboenes sikkerhet, og oppfordret politiet til å handle raskt. Hun sier at gjerningsmannen kan komme til å eskalere oppførselen sin, spesielt med tanke på nærheten til skolen.

– Jeg frykter at han kan komme til å angripe elever neste gang, sier 25 åringen hun, og understreket behovet for å ta denne undertøysentusiasten før han slår til igjen.

Øverst: Overvåkningsbilder viser den mistenkte i grønne sportsklær som er i nærheten av leiligheten til Aoy, like før han snapper og snuser på hennes undertøy, noe som vekker bekymring i nabolaget.

Kilde: Pattaya Mail

RSS