Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Levninger av trolig kidnappet kinesisk student funnet



Et kvinnelik er funnet på en søppelfylling i Chachoengsao-provinsen, og politiet undersøker nå om det dreier seg om en savnet kinesisk student som tidligere ble kidnappet for løsepenger i Bang Rak-området i Bangkok, melder TV Channel 7 og avisen Thai Rath i ettermiddag.

Den savnede kinesiske kvinnen ble identifisert som Yan Ruimin (38), som er en TikTok-stjerne. Det var hennes venner som varslet politiet om at hun hadde forsvunnet. Hennes slektninger sa også at de hadde mottatt en telefonsamtale fra kidnapperne som krevde 1 million yuan eller 5 millioner baht i løsepenger for å få henne løslatt.

Politiets etterforskning avslørte at hun bodde sammen med en kinesisk mann som hadde fløyet til Hongkong.

Politiet fant blodspor i Sukhumvit Soi 16 og en veske som senere ble brent i Chachoengsao.

Klokken 11.50 i dag sjekket politiet som etterforsket kidnappingen av den kinesiske kvinnen, et øde område ved siden av Wat Pha Tha In-veien i i Chacheongsao bydel.

Lokale innbyggere og frivillige fra en stiftelse brukte gressklippere for å rydde området frem til kl. 12.30. En mistenkelig svart plastpose ble funnet på søppelfyllingen, tynget ned av søppel og fliser samt dekket av greiner og blader, rundt 50 meter fra veien.

Politiet sier at stedet der kvinnens lik ble funnet stemmer overens med opptak fra overvåkningskameraer som viser at den mistenkte kjørte en bil og parkerte den på motsatt side av veien i morgentimene den 3. juli.

Etter å ha parkert bilen klokken 03.45 gikk han til søppelplassen. Senere gikk han tilbake til bilen og åpnet bagasjerommet, kjørte av gårde og snudde for å parkere foran søppelplassen igjen, noe som tok ca. 39 minutter. Deretter gikk han ut av bilen og forsvant.

Klokken 04.48 returnerte den mistenkte til bilen og kjørte til stedet der vesken ble brent, og oppholdt seg der i 19 minutter.

Da politiet undersøkte den svarte vesken, fant de det forråtnede liket av en kvinne med hode og lemmer intakt.

Det var ikke mulig å fastslå om liket var den kidnappede kinesiske studenten eller hvor lenge hun hadde vært død på stedet. De fant imidlertid silikonimplantater og spor etter kirurgi på kjeven, men tennene var perfekte.

Politiet har sendt liket til obduksjon for å sammenligne DNA-et hennes med DNA-et til den kidnappede kinesiske studentens far, og et resultat vil trolig foreligge i løpet av to dager.

Når det er fastslått om den døde kvinnen er den kidnappede kinesiske studenten eller ikke, vil politiet gå i gang med å pågripe de mistenkte. Den kinesiske studentens far er informert om at liket er funnet.

Det er iverksatt tiltak for å slå ned på utenlandske kriminelle som bruker Thailand som base for å begå kriminalitet, sier politiet, blant annet ved inn- og utreise til og fra landet, og politiet kan til enhver tid spore bevegelsene deres, blant annet ved å koordinere med deres hjemland.

Øverst: Stedet der det forråtnede liket av en kvinne ble funnet. Foto: TV Channel 7

Kilde: Thai Newsroom
RSS