Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Kjemper mot oljesøl nær Bang Saray



Myndighetene rykket raskt ut da det ble meldt om et oljeutslipp omtrent fire nautiske mil fra Bang Saray-stranden i Sattahip-distriktet i går.

De første inspeksjonene ble utført ved hjelp av en båt fra Marine Department for å overvåke oljeflaket rundt Bang Saray Bay. Droner ble også satt inn for å kartlegge utslippet langs kysten.

Oljeflaket ble identifisert som en tynn oljefilm som ble sluppet ut fra en ukjent kilde eller et ukjent sted. For å forhindre at oljen når kysten, iverksatte myndighetene nattovervåking og brukte lenser for å begrense utslippet.

Departementet for marine og kystnære ressurser samler inn vannprøver som skal analyseres for å vurdere hvordan oljeutslippet påvirker det lokale livet i havet og eventuelle konsekvenser for turismen.

Departementet for marine og kystnære ressurser har samlet inn vannprøver for analyse, og uttrykker bekymring for mulige konsekvenser for områdets turismeimage.

Myndighetene fokuserer på å evaluere eventuelle miljøskader og effektene på det lokale livet i havet. Mmarinavdelingen i Pattaya vil holde en pressekonferanse for å skissere planen for håndtering av oljeutslippet og for å berolige lokalsamfunnet og turistene.

Avdelingen har som mål å imøtekomme bekymringer og gi oppdateringer mens de fortsetter å håndtere hendelsen.

Kilde: Pattaya Mail
RSS