BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 186

Drepte to 17-åringer i Thanyaburi: Beklager at han gjorde en feilDaily News rapporterte om den siste utviklingen etter at to 17-åringer tirsdag kveld ble skutt og drept utenfor en 7-Eleven i Thanyaburi i provinsen Pathum Thani nord for Bangkok. De to døde på åstedet, mens en tredje person (24), skutt i nærheten av et boligfelt, ble alvorlig skadd.

Hovedgjerningsmannen beklager overfor foreldrene at han hadde skutt og drept de to, og sa at han hadde tat feil. (For øvrig en ikke en ukjent adferd i thaikulturen). Han sa at hvis foreldrene ville ha ham til å be om unnskyldning for drapene, så var det bedre om de tok med bilder av barna sine til politistasjonen, slik at han kunne gjøre det der.

To menn (25 og 22) er nå siktet for forsettlig drap og våpenbesittelse. Den tredje (25) overgav seg også til Thanyaburi-politiet da han også var der.

Politiet besluttet at det var for farlig å ta dem til 7-Eleven, hvor de skulle vise hva som hadde skjedd, da slektninger og venner til ofrene hadde samlet seg og kunne komme til angripe de mistenkte. Derfor fant dette sted ved på en parkeringsplass Thanyaburi politistasjon parkeringsplass i stedet.

(we) Kilde: Daily News