BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 186

Skal vaksinere 30.000 flyplassansatte i BangkokSuvarnabhumi internasjonale lufthavn har startet massevaksineringen av flyplassens alle 30 000 ansatte.

Målet er at innen utgangen av neste måned skal alle være vaksinert. Dette for å øke tilliten til flyplassens sikkerhet når den åpnes igjen for turister.

Vaksineringen startet mandag med flyplassens daglige leder Suthirawat Suwannawa som sammen med general Preecha Benjakhan, sjef for flyplassens nødoperasjonssenter, var blant de første som fikk Sinovac-vaksinen.

– Planen er at alle de rundt 30 000 flyplassansatte som tilbyr tjenester for passasjerer, både innenlandske og internasjonale, skal vaksineres innen utgangen av mai, sier Suthirawat.

Vaksinasjonene blir administrert i sone A på østfløyen i 4. etasje i avgangsterminalen av medisinsk personale fra Bang Phli Hospital og Chon Buri-baserte 6. sykdomskontor.

– Dette er en del av flyplassens forberedelser for å gjenåpne for turister, som forventes å komme til Thailand denne måneden, sier han.

(pf) Kilde: RCR