Stacks Image 357

Russisk mann omkom i mc-ulykke på PhuketEn 22 år gammel russisk mann omkom etter at motorsykkelen han kjørte krasjet front mot front i en minivan i nordenden av Karon tirsdag ettermiddag.


Politiet ble kalt til stedet, i den bratte bakken på Patak Road like nord for Karon Beach-området, klokken 12:45.

På åstedet lå russiske mannen på nordgående side av veien, sammen med motorsykkelen han kjørte og en stor mengde vrakdeler spredt utover veien.

Den russiske mannen ble kjørt til Patong sykehus, men senere erklært død.

På nordgående side av veien ventet den 57 år gamle føreren av minivanen, bosatt i Surat Thani-provinsen, på stedet. Den innlendende etterforskningen slo fast at den russiske mannen var skyld i ulykken.

Han kjørte sørover ned den bratte bakken da han mistet kontrollen over motorsykkelen og kjørte front mot front inn i minivanen. Sjåføren av denne hadde ingen mulighet til å unngå kollisjonen, sier politiet.

Russerens familie har sagt seg villige til å dekke skadene på kjøretøyene, priset til 65 000 baht av dette 40.000 baht for motorsykkelen.

Dette dødsfallet markerte at Phuket har nådd har samme antall trafikkdødsfall i år som hele fjoråret, 71.

Ifølge Thailands trafikksikkerhetskomité (ThaiRSC) i går, har 11.984 mennesker på Phuket så langt i år blitt påført trafikkskader som har krevd sykehusbehandling. I fjor ble 13.076 personer skadd i trafikkulykker på øya, det gir en snitt på nær 33 trafikkskadde hver eneste dag.

(pf) Kilde: The Phuket News

Slik ser du norsk TV i Thailand!