"Studie": Chiang Mai og Pattaya rangert blant verdens "sunneste" byerEn studie, utført av Storbritannias reiseside TravelSupermarket, så rangerer Chiang Mai på andreplass, og Pattaya på fjerde i en liste over de 1000 "sunneste" byer rundt omkring i verden.

Studien rangerer hver by basert på antall parker, treningsstudioer, spa, yoga og andre helsestudioer, helsekostbutikker og veganevennlige restauranter og tilgjengelige spisesteder. Også den gjennomsnittlige kostnaden ved å bo per natt er tatt med i rangeringen - men ikke luftkvaliteten. Chiang Mai fikk en score på 59,6, Pattaya 47,66 totalt. Som et eksempel ble Pattaya funnet å ha 56 spa, 9 treningsstudioer, 6 parker eller grønne områder, og 145 veganske alternativ restauranter, og en gjennomsnittlig kostnad for en overnatting i Pattaya på ca. 1264 THB. Selv om den er kjent for sine kabareter, barer og døgnåpne klubber, betyr det store antallet 5-stjerners spa- og treningssenter at Pattaya virkelig er det perfekte stedet for å opprettholde din helse og velvære, heter det i "studien".

Topp 10 var: 1. Paris, 2. Chiang Mai , 3 Barcelona 4.Pattaya, 5 Vancouver, 6 San Francisco, 7 ?, 8. Lisboa, 9. Denpansar i Indonesia og 10. Buenos Aires (10.). Bangkok kom på plass 30.

Luftfurrensning var ikke et tema i denne "studien".

(we) Les mer på Thaivisa


RSS Feed