Stacks Image 274
Stacks Image 186

Franske musikere pågrepet for å ha underholdt uten tillatelse på Koh SamuiFire franske musikere ble pågrepet på "Hippie Festival Samui" på en restaurant på Lamai Beach i går lørdag, for å ha spilt på festivalen uten gyldig arbeidstillatelse.


Franskmennene ble på grepet av politiet på øys Koh Samui i en razzia mot arrangementet. I tillegg ble den 48 år gamel kvinnelige restauranteier arrestert for ulovilig alkoholsalg, da det er skjenkeforbud på øya.

Rundt 100 thailandske og utenlandske kunder var tilstede på arrangementet, ifølge thailandske medier, skiver ThaiVisa i dag.

Bo Phut-politiet sjekket pass og tok beslag i to flasker øl (!), samt noen regninger som "bevis" på alkoholsalget.

De fire musikerne, en trommeslager, saksofonspiller, bassist og gitarist, ble alle tatt med til Bo Phut politistasjon. Ifølge ThaiVisa hadde politiet mottatt klager på en "ulovlig fest."

For noen uker siden, på naboøya Koh Pha Ngan, brøt politiet opp en fest på ThreeSixtyBar og arresterte, og bøtela, 111 mennesker,  hvorav 89 var utenlandske borgere, for angivelig å ha brutt en rekke lover knyttet til landets unntakstilstand som ble innført for å bekjempe smittespredningen.

Koh Pha Ngan og Koh Samui er en del av en trio av populære øyer utenfor Surat Thani-kysten.

(we/pf) Kilde: ThaiVisa