Stacks Image 186

Bagasjestuer tatt for tyveri fra passasjerbagasjeHun var både smart og dum, den sørkoransake turisten, som puttet lommeboka i kofferten hun sjekket inn på flyplassen i Incheon i Sør Korea. Målet for turen var Bangkok.Kvinnen hadde vekslet kontanter i hjemlandet, tok bilder av alle sedlene (smart) og puttet lommeboka i kofferten (dumt) og sendte bagasjen avgårde for plukke den opp på bagasjebåndet i Bangkok ved ankomst fredag. 

Da bagasjen endelig kom oppdaget kvinnen at det mangler 20.000 baht i 1000-baht sedler og hun tok kontakt med politiet på Suvarnabhumi.

Flyplasspolitiet tok kvikt affære, og avhørte alle stuerne som hadde jobbet med ankomsten av hennes flight, ifølge avisen Sanook.

Fire 1000-baht sedler ble funnet i gardeerodeskapet til en av stuerne, den 30 år gamle «Pharin» (bildet). En av sedlene hadde samme serienummer som den sørkoranske kvinnen hadde tatt bilde av før hun reiste hjemmefra. Hvor de andre 16000 bahtene hadde tatt veien er ikke nevnt i oppslaget fra Sanook. Bagasjestuerne vil bli anmeldt for tyveri, skriver avisen.  

(we) Kilde: Sanook