Stacks Image 274
Stacks Image 186

Kulturarvspåvirkning: Thailand ble rangert som femte beste i verdenThailand er kåret til det femte beste landet med hensyn til kulturarvspåvirkning i 2021, ifølge en fersk rapport fra det New York-baserte CEOWORLD-magasinet. Thailand ble rangert på femteplass med en poengsum på 93,67 av 100 mulige. 


Ifølge CEOWORLD er det et utall steder over hele Thailand som har det rike landbaserte landsbylivet, påvirket av lokale tradisjoner og rester av en fantastisk kultur. Fra Sukhothai, Ayutthaya til Ban Chiang strømmer besøkende til disse stedene for å sette pris på den antikke historien til den thailandske kulturen.

For å bestemme rangeringen analyserte og sammenlignet forskere ved tidsskriftet CEOWORLD 165 land på tvers av ni primære faktorer: arkitektur, kunstnerisk arv, mote, mat, musikk, litteratur, historie, kulturelle attraksjoner og kulturelt tilgjengelig.

Den mener at i stedet for økonomisk, politisk eller militær styrke, er det kulturarven til disse landene som påvirker den verden sterkest.

(we) Kilde: TATNews