Slik ser du norsk TV i Thailand

Sjekk grensestatus. Hvilke land er åpne for turister?

Stacks Image 186

Tuk-tuk-sjåfør skutt ni ganger av kollegaEn tuk-tuk-sjåfør kjempet for livet på sykehus mandag etter å ha blitt skutt ni ganger av en konkurrerende sjåfør på Hat Yai jernbanestasjon, i den syndlige provisen Songkhla, søndag.


Politiet sier at den 40 år gamle tuk-tuk sjåføren ble skutt av en gjevnaldrende kollage. De begge hører samme kollegium og stod i samme tuk-tuk-kø, på den ene siden av jernbanestasjonen.

Kollegaer og pårørende sier at de to hadde vært i strid og konkurrert om passasjerer i lang tid.

Vitner sier politiet at et tog ankom stasjonen søndag ettermiddag. Krangelen startet mellom de to mennene igjen, og mens den ene forsøkte å kapre kunder ble han skutt seks ganger med en revolver bakfra og falt om. Etterpå ble han skutt ytterligere tre ganger mens ha lå nede.

Mannen ble truffet av ialt ni skudd og ble kjørt til Hat Yai Hospital, hvor han søndag var i kritisk tilstand.

En politibetjent som tilfeldigvis var på stedet, arresterte umiddelbart gjernspersonen som overgav seg uten motstand og overlot en revolver til politiets varetekt.

Gjerningspersonen forklarte overfor politiet at han og hans kollega hadde kranglet. Han sier at han kjøpte revolveren for et par dager siden for å beskytte seg selv. Våpenet ble ikke registrert. Mannen er under arrest og blir fremstilt for fengsling og senere rettsforhandling.

(pf) Kilde: Pattaya One News


RSS Feed