Slik ser du norsk TV i Thailand

Sjekk grensestatus. Hvilke land er åpne for turister?

Stacks Image 186

Thailand: Flere fridager skal stimuere økonomienEn thailandsk regjeringskomité vurderer flere thailandske høytider i november for å øke innenlandsreiser og stimulere økonomien.


– Komitéen vurderer en langhelg på slutten av buddhistfaste i begynnelsen av november for å øke flere innenlandsreiser og stimulere økonomien, sier visestatsminister Wissanu Krea-ngam i dag, tirsdag (bildet).

Visestatsministeren sa til Associated Press før regjeringsmøtet at idéen om den ekstra ferien først ble presentert av statsministeren Prayuth i forrige uke.

Det blir trolig en fire-dagers ferie, inkludert lørdag og søndag, og vil trolig legges til i november ettersom oktober allerede har flere helligdager, ifølge visestatsministeren.

- Vi vil snakke med turist- og idrettsdepartementet om disse ekstra høytidene skal legges til på slutten av den buddhistiske fasten, slik at folk kan reise. Vi må også konsultere trafikkpolitibetjenter for å jobbe med trafikkontroll i den foreslåtte ekstra ferien, sier Wissanu.

Mange thaier har være tuister i eget land og reist, spos og bodd på hoteller og potensielt bedre nasjonaløkonomien, angivelig injisert titalls millioner baht, under den forrige langhelgen (Songkran-erstatningen i september).

Pattaya hadde stor nytte av den siste langhelgen og forventes nok en gang å tiltrekke seg mange innenlandske turister.
(pf) Kilde: The Pattaya News


RSS Feed