Stacks Image 90

Godtar ikke ny utsettelse for ferdigstillelse av nytt parlamentskompleks i BangkokByggingen av det nye parlamentskomplekset i Thailand startet i 2013 og skulle vært ferdig i 2015. Nå tre år senere kommer bønnen om å få ny utsettelse på ferdigstillelsen, samt en tilleggsbevilgning på 8,2 milliarder baht, i tillegg til de tidligere 12 milliardene.

Regjeringen avviser å umiddelbart gi ny tilleggsbevilgning, og godtar heller ikke utsettelse av ferdigstillelsen. Lokaler for senatet og representantenes hus må stå ferdig neste år slik at det kan tas i bruk av de nye representantene som velges ved valget som er planlagt i februar 2019.Det nye parlamentskomplekset, som kalles Sappaya Sapa Sathan, er Thailands tredje parlamentsbygning, etter Ananta Samakhom Throne Hall og leiekomplekset i Dusit-distriktet.

Det nye komplekset dekker et areal på mer enn 424.000 kvadratmeter, har plass plass til mer enn 5000 mennesker, og parkering for rundt 2000 biler. I tillegg til å møtesaler for senatet og representantenes huse, skal det også huse museer, konferansesenter, seminarrom, bankettsal, kontorområder og andre funksjonsområder.

(we) Les mer på TheNation
Stacks Image 71
Stacks Image 73
RSS Feed