Følg corona-smitten i Thailand på dette interaktive kartet.
Trykk på markøren for yttterligre informasjon.

Stacks Image 186

Fem store stjernehoteller i Bangkok stengerAsset World Corp (AWC) har bestemt seg for å midlertidig stenge fem tilknyttede hoteller i Bangkok: Bangkok Marriott Marquis Queens Park Hotel, DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok Hotel, Le Meridien Bangkok Hotel, Okura Prestige Hotel Bangkok og Bangkok Marriott Hotel The Surawongse, fra 26. mars til 15. april.


Dette skal bidra til å skape sosial distanse og minimere bevegelsen til tusenvis av ansatte, samtidig som det forhindrer store samlinger på hotelllokalene.

Administrerende direktør og president Wallapa Traisorat sier at stengingen er del av et forsøk på å sikre velvære for tusenvis av ansatte og for bredere publikum: - Mer enn 2000 ansatte vil fortsette å motta lønn under stengingen, og selskapet krever at alle ansatte skal være hjemme og avstå fra å reise til andre provinser for å forhindre virusspredning, i samsvar med til regjeringens policy. 

Alle de fem hotellene vil under den midlertidige stengingen foreta forbedringer og omfattende rengjøring av alle områdene for å sikre helse og velvære for alle gjester, ansatte, besøkende og andre parter, når hotellene åpner igjen.

(we) Kilde TheNation


RSS Feed