Slik ser du norsk TV i Thailand

Sjekk grensestatus. Hvilke land er åpne for turister?

Stacks Image 186

Naboer reddet mishandlet 6 åringNaboer ringte politiet som aksjonerte mot mor og stefar etter at de fikk tips om grov mishandling av en 6 år gammel gutt.


Det var gode naboer i Chonburi-provinsen som søndag tilkalte politiet etter mistanke om mishandlong av en 6 år gammel gutt.

Da de kom fram til huset hvor guttens mor og hans stefar oppdaget de at gutten var utsatt for langvarig mishandling.

Guttens kropp var full av slagmerker etter langvarig vold. Også gutten kjønnsorgan var påført skader og 6 åringen ble umniddelbart tatt hånd av helsepersonell og fraktet til sykehus.

- Begge slo meg, sa gutten iflg The Nation.

Saken fortsetter under bildetGuttens 24 år gamle mor innrømmet at hun hadde slått gutten fordi han ofte tisset i sengen. Moren har en to måneder gammel datter sammen med sin kambodsjanske ektemann. Hun ba om ikke å bli arrestert siden hun måtte ta var på sin lille datter.

Naboer sier at familien flyttet inn i nabolaget for et par måneder siden og at de i en treukers tid hadde hørt gutten gråte nesten hele tiden.

Mange blir utsatt for barnemishandling i Thailand.

Gary Risser, barnevernssjefen i Unicef ​​Thailand, sa tidligere i år at data fra en undersøkelse i 2015-16 avslørte at 4,2 prosent av barn mellom alderen 1 og 14 hadde fått fysisk straff hjemme i måneden før undersøkelsen. Enten gjennom slag i ansiktet, hode eller ører eller gjentatte ganger blitt slått av en forelder eller en ennen i nære relasjoner.

Desom denne prosentandelen stemmer nasjonalt, vil det utgjøre rundt 470 000 barn. Ifølge Risser har Thailand i dag et forhold på bare 4,46 sosialarbeidere for hver 100.000 mennesker. 

(pf) Kilde og bilder: The Nation
RSS Feed