Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 186

Bangkoks transportsystemer forbereder trygg gjenåpningBangkoks guvernør Aswin Khwanmuang hadde i går, torsdag, i samtaler med byens transportselskaper om planer om å implementere den "nye normalen" med sosiale distanse når innbyggerne nå begynner å komme komme tilbake på arbeid.Aswin fortalte tog-, båter- og busseselskapene at de må øke antallet kjøretøyer i systemet, da hver fase av gjenåpningen ville øke antall pendlere som trenger transport. Han ba også operatører om å sikre en jevn transporttjeneste i den regnfulle sesongen, som nå starter.

Buss- og båtoperatører sa at de ville øke sine tjenester for å takle det økende antallet passasjerer og for også å løse problemet med lange ventetider ved holdeplassene. De vil også be bedrifter om å planlegge arbeidstiden slik at rushtidsbelastningen på massetransportsystemet kan redusere

I mellomtiden planlegger regjeringen å iverksette utbedringstiltak for buss- og båtoperatører for å kompensere dem for det lavere passasjerantall på grunn av kravene til sosiale distanse.

(we) Kilde TheNation


RSS Feed