Stacks Image 186

Politet: I alle dager - det er jo likevel prostitusjon i Pattaya! (video)I forrige måned hadde polti, militære og myndighetspersoner et større raid i Pattayas "red district", hvoretter de erklærte at de ikke hadde funnet noe bevis på prostitusjon i byens Walking Street. Etter tips ble forleden en Gogobar raidet, med bruk av undercoveragent. Tre personer ble arrestert, anklaget for prostitusjon og menneskehandel.

Prostitusjon er forbudt i Thailand, men salg av sex sees generelt ikke på som prostitusjon. Er det derimot mindreårige og skjer det i egne rom knyttet til barer da betraktes det som prostitusjon, og kanskje også som menneskehandel.

Lørdag avslørte politiet detaljer om et raid utført på en Gogobar i Pattaya som resulterte i at tre personer ble arrestert.Politiet brukte en utenlandsk person som agerte som kunde. I baren ble den utenlandske informanten snart tilbudt sex mot en pris på 4000 baht med en av jentene som jobbet der. Han ble bedt om å ta jenta til et privat rom på etablissementet. Inne på rommet, alarmerte han politiet som raidet lokalet med et team av offiserer som hadde ventet i nærheten.

Jenta som ble tilbudt til informanten ble funnet å være 16 og et halvt år, og ansees som mindreårig

Under raidet fant politiet regnskapsbøker som beskrev kundetransaksjoner, oppmøtekort for kvinnene som jobbet der og kondomer.

(we) Les mer på Thaivisa