Slik ser du norsk TV i Thailand

BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 186

Pattaya: Unngå strendene!Guvernøren i Chonburi ber om at publikum unngår å bruke offentlige strender i fra 20:00 til 06:00. Dette etter at hundrevis av mennesker samlet seg på Baeng Saen-stranden søndag kveld, noe som førte til bekymring blant tjenestemenn.


På dagtid må det legges til rette for at det holdes en avstand på 1,5 meter mellom stoler eller solsenger. Restauranter har lov til å holde åpent for å servere mat, men det er ønskelig at de kun tibyr takeaway-tjeneste.

Myndighetene har beordret stenging av et bredt utvalg av underholdningssteder og steder der grupper av mennesker samles. Blant stedene som er beordret å stenge på ubestemt tid, er alle badeland og offentlige svømmebassenger, fornøyelsesparker, offentlige lekeplasser, internett, spillbutikker og -arkader, bowlingbaner, skøytebaner og rulleskøyter, snooker- og bassenghaller og Buddhest-amulettmarkeder.

Når det gjelder private bassenger sa guvernøren at boliger og hoteller må bestemme selv om de ønsker å holde bassengene åpne.

Åpne markeder må sikre at kunder og leverandører er i stand til å opprettholde sosial distanse. Hvert marked må ha et dedikert inn- og utreisepunkt, og med håndrenseanlegg tilgjengelig.

Det offisielle rådet forøvrig til alle publikum er å holde seg innendørs der det er mulig og bare gå utenfor hvis det er absolutt nødvendig.

Provinsen Chonburi, beliggende 8 til 17 mil sørøst for Bangkok, har langs sin lange strandlinje en rekke kjente og populære stranddestianasjoner. Badebyen Pattaya ligger i denne provinsen.

(we) Les mer på Thaivisa