Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 186

Thailand en av de største på eksport av datamaskiner og -komponenterThailands eksport av datamaskiner og komponenter økte i første kvartal i 2020 til nesten $ 4 milliarder dollar (Bt128 milliarder baht), og plasserte landet på toppen blant Asean-nasjonene.


Økende etterspørsel etter datamaskiner og relaterte komponenter kom som følge av økende online aktiviteter under pandemien over hele verden. I fjor rangerte Thailand på 6. plass globalt i dataeksport, etter Kina, EU, USA, Mexico og Hong Kong.

Fra januar til slutten av mars ble det eksporterte for mer enn 3,94 milliarder dollar, hovedsakelig til USA (37 %), Hong Kong (16 %), Asean (14 %), EU (14 %) cent) og Kina (11 %).

Thailand er den nest største eksportøren av harddisker etter Kina, og hadde den største økningen 23% og den totale eksportverdien av disse utgjorde 2,96 milliarder dollar.

Investeringsverdien i datamaskin- og elektronikkindustrien i Thailand er for tiden 18,17 milliarder dollar, og disse næringene genererer mer enn 300 000 arbeidsplasser.

(we) Kilde TheNation


RSS Feed