Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 186

Thaiene: Utlendinger tror Thailand kun handler om sexEn meningsmåling om holdninger til prostitusjon viser tydelig at de fleste thaiene mener at utlendinger tenker på sex når de tenker på Thailand.

58% av thaiene som er spurt sa at utlendinger anser Thailand som en ledende sexdestinasjon i verden. 29% svarte vet ikke, og ca 13% var ikke sikre.

1158 Bangkokianere sa sine meninger i målingen som kom i kjølvannet av kommentarer i utenlandske medier om steder som Pattaya og Bangkok.

Undersøkelsen viste at folk trodde at sexhandelen skiftet fra tradisjonelle steder til internett, og over 61% sa at de hadde sett bevis på den thailandske sexhandelen på nettet.

Nær 53% mente det var på tide å håndheve loven som sier at prostitusjon er forbudt i Thailand.

Under 50% av de spurte sa at Thailand ikke var klar til å legalisere sexhandelen, selv om nesten 34% mener at det skulle legaliseres. 53% av de spurte sa at de var klar over prostitusjonen i Thailand på en eller annen måte.

I offentligheten ser de fleste fortsatt prostituerte i hovedstaden på steder som Lumpini Park eller Wong Wian Yai i Thonburi.

Andre observerer sex-handelen på kafeer og karaoke-steder, eller vet om det i massasjesalonger med spa og tradisjonelle salonger eller via internett. 61% svarte at de viste om sexhandelen på internett.

På spørsmål om hva det er som er drivkraften bak prostitusjonen menter 30% at det var økonomisk motgang, 25% trodde at folk ble lurt eller tvunget inn i det. 21% sa at fattigdom i familier var skylden, mens nesten 12% pekte på grådighet og personlig forbruk.

(pf) Kilde: Daily NewsRSS Feed