Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 186

Ettersøkt amerikaner pågrepet i BangkokMen nye, flotte plansjer kunngjorde thailandske immigrasjonsmydigheter lørdag arrestasjonen av blant annet en 26 år gammel amerikansk borger som var ettersøkt i hjemland.26 åring var ettersøkt for et angivelig overgrep mot sin 14 år gamle søster. Mannen ankom Thailand på turistvisum 30. august og ble pågrepet i Min Buri distriktet i Bangkok og ansees av thailandske myndigheter for å være en samfunnstrussel. Mannen blir utvist og deportert om kort tid.

Lørdagens presentasjon inneholdt også beretningen om pågripelsen av en 30 år gammel sør koreansk borger med over 3 år overstay. Han har iflg politiet livnært seg på ran av minst 10 pensjonater. Han ble pågrepet da han sjekket inn på et hotel i Jakkawat området i Bangkok.

Lørdags tredje presentasjon handlet om en indisk borger som ble pågrepet siktet for voldtekt eller seksuelt overfall av en 26 år gammel thaikvinne på et pensjonat i Phayathai området i Bangkok. Manen ble pågrepet etter biometriske spor. Han skal ha bodd og jobbet i Trang-provinsen som universitets professor.

(pf) Kilde: Thairesidents


RSS Feed