Slik ser du norsk TV i Thailand

BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 186

Samut Sakhon får sitt fjerde feltsykehusEt fjerde feltsykehus er etablert i Bangkoks naboprovins Samut Sakhon, og vil være klar til å ta imot pasienter fra fredag. Det ligger i Nadee-området i byen Samut Sakhon, og er et bygningsanlegg med 350 senger som vil behandle asymptomatiske eller mildt symptomatiske Covid-19-pasienter.

180 arbeidsinnvandrere har fullført 14-dagers karantene og er utskrevet fra provinsens første feltsykehus, som ligger i Central Shrimp Market hvor utbruddet først ble oppdaget i midten av desember. I går tirsdag var det totale antallet som ble utskrevet fra sykehusene 472.

Samut Sakhon har registrert 3341 smittede siden midten av desember. Av disse er 811 friske, men må fullføre karantenen. Svært få har utviklet alvorlige symptomer, men en er omkommet. Smitten i provinser som ble hardt rammet av utbruddet, er fortsatt konsentrert hovedsakelig i fabrikker og relaterte områder.

Av de 30.000 personer som antas å kan være rammet, er mer enn 9000 på 109 fabrikker allerede testet, mens de resterende 20.000 vil bli testet innen to uker.

(we) Kilde: The Nation