Stacks Image 186

Thailand gir turister 800 baht til shoppingThailands nasjonale turistbyrå (TAT) innleder samarbeide med Bangkok Airways for å tiltrekke seg turister fra Kambodsja, Laos, Myanmar og Vietnam, de såkalte CLMV-landene, samt Malaysia, Singapore og India.


800 baht (omkring 225 kroner) til shopping i varehus og rabatter på mer enn 63 hoteller, restauranter, underholdningssteder og spa-salonger er gulroten TAT lokker turistene med.

Kampanjen, som TAT kaller «Fly me to Thiland», forventer å tiltrekke seg 25.000 nye turister og generere over 900 miiloner baht i omsetning.

- Målet er å tiltrekke flere turister og å øke inntektene i den «grønne» sesongen," sier Klissada Ratanapruk, TATs direktør for Asean, Sør-Asia og Sør-Stillehavet, med henvisning til regntiden.

Hun sier at at besøkende fra de nasjonene som flyr med BA i en gruppe på tre eller flere når som helst i år, ville være kvalifisert for eksklusive privilegier for WOW Deal som altså inneholdet gavekort verdt 800 baht og store rabatter på blant annet hoteller.

(pf) Kilde: The Nation


RSS Feed