Stacks Image 186

Gummi-arbeider angrepet av vilbjørnEn 38 år gammel gummiplantasje-arbeider ble før helgen angrepat av en villbjørn i Buriram i  det østlige Thailand.


Mannen, som heter Sukum, slapp fra bjørneangrepet med sårskader på det ene benet og en ene hånden.

38 åringen forteller til nettsedet Khaosod at han den 6. dro til gummiplantasjen sammen med sin mor og bror for å gjøre noe arbeid. Mens han jobbet med gummitrærne så han noen fotavtrykk på bakken som førte til en skog i nærheten. Moren sa at det kan være en bjørn, fordi hun hadde hørt noen landsbyboere si at det bodde en bjørn på plantasjen.

Sukum sa til moren at det trolig er en skrøne siden ingen noen gang har sett denne bjørnen. Han gikk mot skogen og begynte å slå med en liten mansjete gjennom buskene. Han så ikke noe til bjørnen og begynte å gå tilbake.

Dette var da en svartbjørn, som så ut til å være omtrent 1 meter høy og rundt 100 kilo, hoppet ut av buskene og gikk til angrep. Sukum brukte venstre hånd for å forsvare seg mot bjørnen, som bet han i hånden. Selv med hansker på hjalp det ikke så veldig, og bjørnen klarte å bite han. I basketaket ble han også skadet i det ene benest av bjørnens klør.

Sukums bror (35) kom løpende til, og bjørnen ble til slutt redd og løp tilbake i skogen.

38 åringen er til observasjon på sykehuset og legen er redd for at det skal oppstå en infeksjon i sårene.

(pf) Kilde: ThaiResidents